Liity jäseneksi

Suomen Russponiyhdistys ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, jäsenyys ei edellytä ponin omistamista, ainoastaan iloista russ-mieltä!

Maksamalla jäsenmaksun vahvistat olevasi Suomen Russponiyhdistys ry:n jäsen! Liittymällä yhdistyksen jäseneksi saat alennusta yhdistyksen järjestämistä tapahtumista, sekä tuet yhdistyksen toimintaa - sen myötä Suomen Russponiyhdistys ry voi laajentaa ja monipuolistaa toimintaansa.

Liittymislomake

Jäsenmaksut 2024

  • Juniori (alle 18v.) 15 €
  • Seniori 25 €
  • Perhejäsen 15 €
  • Kasvattajajäsen 40 €
  • Kannatusjäsen 50 €

- Seniorijäseniä ovat 18 vuotta täyttäneet (vuonna 2006 ja aiemmin syntyneet) ja juniorijäseniä kaikki alle 18-vuotiaat jäsenet (syntymävuoden mukaan, 2007 ja myöhemmin syntyneet)

- Perhejäseneksi voivat liittyä seniori-, juniori- tai kasvattajajäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Perhejäsen on oikeutettu yhdistyksen etuihin (esim. hinnanalennukset osallistumismaksuista), mutta ei saa omaa jäsenpostia.

- Kannatusjäseneksi voivat liittyä henkilöt ja oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

- Kasvattajajäseneksi voivat liittyä puhdasrotuisia, jalostusohjesäännön mukaisia russponeja kasvattavat henkilöt. Kasvatustyössä tulee olla jatkuvuutta, mutta varsoja ei tarvitse syntyä joka vuosi. Kasvattajajäsen saa nimensä ja yhteystietonsa jäsenlehdessä julkaistavaan kasvattajalistaan sekä lyhyen esittelyn yhdistyksen nettisivuille. Kasvattajajäsenen maksuun sisältyy myös mainostila jäsenjulkaisuissa. Kasvattajajäsenen tulee itse huolehtia materiaalin toimittamisesta yhdistykselle (materiaali lähetetään osoitteeseen suomenrussponiyhdistys@gmail.com). Usein russponista haaveilevat selailevat ensimmäisenä rotuyhdistyksen kasvattajalistaa, joten kasvattajajäsenyys on edullinen mainos myös omille myyntiponeille!

TERVETULOA MUKAAN YHDISTYKSEN TOIMINTAAN!